Nyaralás 2023: TOP nyári felszerelések kutyáknak 🥽⛱️
0 komment

Ezeket írd fel a bevásárlólistádra

A nyári meleget elviselni nekünk is néha megpróbáltató feladat, gondoljunk bele, hogy mindez egy szép vastag bundával milyen lehet! Ha együttérzel kutyusoddal, és szeretnéd a számára nehéz időszakot szebbé tenni, nekünk vannak tippjeink, mik azok az eszközök, amelyekre szükség van egy forró nyári napon! Mutatjuk, hogyan kivitelezhető nyaralás kutyával!

 Nyaralás kutyával a legszebb tájakon

1. Hűtőpléd! Az mi?


Tudtad, hogy létezik hűtőpléd? És még csak arra sincs szükség, hogy legyen szabad helyed a fagyasztóban hozzá, hiszen speciális módon működik. Mindössze vízbe kell helyezni, és ekkor a pléd belsejében  elhelyezett HydroQuartz megkezdi működését, és hűtésnek indul. Elnyeli a kutya testhőjét, majd a párolgáshoz hasonló módon semlegesíti. Ezzel folyamatosan, akár öt napig is képes hűteni a kutyust. Ez így sokkal hatékonyabb, mintha a hűtőben hűtenél számára vizes rongyokat, ami csak néhány órára hoz megoldást. 

Hogy miért van hűtésre szükség? Mert a kutyák kevés verejtékmiriggyel rendelkeznek, és zihálással, és mancsokon történő izzadással igyekeznek szabályozni testhőmérsékletüket, ez azonban egy kánikulás időszakban nem mindig elég a számukra, és túlhevülés léphet fel, aminek akár súlyos egészségügyi kockázatai is lehetnek. Kötelező kellék, ha idén a nyaralást kutyával tervezed!

 

2. Ha mozgásban vagytok

Ha esetleg meleg időben adjátok a fejetek kutyás nyaralásra, ahol folyton mozgásban vagytok, ezért nincs idő arra, hogy valahol fekve hűsöljön a kutyus, vagy pedig egyszerűen nem szeretnéd a nagy plédet egész nap cipelni, akkor az ugyanezen az elven működő hűtőkendőt nektek találták ki!

A működés megegyezik a plédével, vízbe helyezve a HydroQuartz megkezdi működését, és elkezdi hűteni az állat testét, ezáltal enyhíti a hőség okozta stresszt, és kordában tartja a testhőmérsékletet.

A fürdés a kutyás nyaralás kötelező része

Elfér bármelyik táskában, és jól jöhet bármilyen helyzetben, amikor a melegtől szenvedő kutyusodat aktívan szeretnéd tartani, legyen szó labdajátékról, vagy strandolásról. És még divatos is! :)


3. Nyaralás kutyával... és rengeteg vízzel!

A következő termék egy örökzöld darab, bármelyik évszakban hasznos lehet a napi sétákhoz, azonban nyáron különösképp, hiszen a dehidratáció ebben az időszakban veszélyezteti leginkább bundás barátainkat. 

Ez pedig nem más, mint az itatópalack. Többféle tervezésű is kapható, így biztosan megtalálod azt a típusút, amiből kutyusod szívesen iszik! Létezik egy hagyományos, kulacsszerű verzió, amely hasonló az emberi kulacsok működéséhez, azzal a különbséggel, hogy a kupak tetején található egy kisméretű itatótál rész, hogy könnyen hozzá tudjon férni a vízhez a nyelvével.

Ezen kívül van kihajthatós verzió is, ez főleg nagyobb testű kutyusoknak ajánljuk, mert a nagyobb méretű tálcarész miatt könnyebben hozzá tudnak férni. Egy kulacsnyi helyen elfér összehajtva, kinyitva pedig azonnal tálalható a víz!

Ha pedig a praktikus megoldások hajhásza vagy, olyan itató is elérhető a számodra, amelynek egyik felében jutalomfalatot, vagy egy adag tápot, másik felében pedig vizet tárolhatsz!
Így tökéletes a nyaralás kutyával


4. Irány a vízpart! A kutyás nyaralás legmókásabb része

A hűsítés egyik legegyértelműbb módja, ha időnként úszni viszed kutyusodat, így a kutyás nyaralásnak is elengedhetetlen része! Ezzel nem csak, hogy szabályozod a testhőmérsékletét, de aktívan is tartod, és változatos mozgásformákban részesíted, különböző izomcsoportjait aktiválva ezzel. Ha kutyusod nem egy vízipók-csodapók típus, néhány csábító úszójátékkal biztosan meggyőzhetőbb lesz azzal kapcsolatban, hogy vízbe vesse magát! A Pettson.hu kínálatában elérhető egy imádnivaló Úszó játék kacsa, hagyományosabb játékok közül pedig Úszólabda, Úszó játék súlyzó. Természetesen a kutyák nagy kedvence, a frizbi is szuper ötlet, ha vízközelbe mentek! 

Látod, a nyaralás kutyával közel sem olyan bonyolult, mint elsőre hinné az ember, ha felkészülten érkezel!


Termékeinket öt munkanapon belül kiszállítjuk, így még bőven odaérhetnek a kedvenc nyári termékeink a következő nyaralásodig! Ha bármilyen tanácsra lenne szükséged, keress minket Facebook oldalunkon!

KutyaNyaralásUtazás kutyával

Kommentelés

Minden komment moderálásra kerül megjelenítés előtt.

Népszerű termékeink

Nyugtató Plüss Fekhely (Továbbfejlesztve)Nyugtató Plüss Fekhely (Továbbfejlesztve)
Nyugtató Plüss Fekhely (Továbbfejlesztve)
+1
Akciós ár7.990 Ft-tól Korábbi ár15.990 Ft
Vélemények