Mesélő Ajándékok bemutatkozása

A Mesélő Ajándékok webshop célja, hogy segítsen Neked az ajándékozásban. Az oldalunkon minden fontosabb alkalomra és minden számodra fontos személynek válogathatsz egyedi ajándékaink és az ajándékozáshoz szükséges kiegészítőink közül. A meglepetések között például olyan különlegességekre bukkanhatsz, mint a gravírozott kulcstartók és ékszerek, egyedi csillagtérképek, izgalmas képeslapok és ajándék tasakok.


Tekintettel a karácsonyi készülődésre a Black Friday idején sok-sok ajándék közül választhatsz kedvezményes áron, ráadásul a Blog oldalon különböző ajándékozási tippeket és ötleteket is találhatsz. Ha pedig még nem tudod mit szeretnél, akkor érdemes ellátogatnod az Ajándék Ötletek oldalunkra, ahol mindenben segítünk.


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/meseloajandekok
Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/meselo_ajandekok/

 

Drop.hu bemutatkozása

Drop.hu Magyarország feltörekvő háztartási és konyhai termékek forgalmazója.

Mindegy, hogy éppen a konyhádat szeretnéd feltúrbozni néhány praktikus felszereléssel, vagy az otthonod egy szobájába gondoltál varázslatosan kellemes hangulatot teremteni a drop.hu kínálatában a piacon található leginovatívabb termékek széles választékából kedvedre válogathatsz.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/dropiHU/
Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/drop.hu/